https://navystavisti.cz/sport/skateplaza/

Závody

Opening Skate Contest Litovel už tuhle sobotu!

Opening Skate Contest Litovel už tuhle sobotu!

Ve městě Litovel se parta konečně dočkala nového betonového skateparku, který postavila firma Fiveramps, a v sobotu 16. září se chystá oficiální otvíračka včetně prvního contestu, kde bude ve hře prize money 40 000 Kč! 

Vydáno: 13.09.2023 Skateboarding Závody Zobrazit příspěvek

Red Bull Steep Street, aneb downhill trochu jinak!

Red Bull Steep Street, aneb downhill trochu jinak!

Uzavřená ulice doplněná o skočky, nekonečný rail nebo třeba obří duhu; full speed, super skateboarding, krásný počasí a stovky diváků kolem. Asi takhle by šel hodně stručně popsat skvělý event Red Bull Steep Street. My se ale na následujících řádcích na tuhle super akci podíváme více dopodrobna! A zároveň pro vás máme i krátký rozhovor s Angelo Carem nebo Jakem Wootenem.

Vydáno: 02.08.2023 Skateboarding Závody Zobrazit příspěvek

Ve Slavičíně se odjel už 9. ročník Slawex skate contestu!

Ve Slavičíně se odjel už 9. ročník Slawex skate contestu!

Ve Slavičíně se dne 15.7. 2023 konal již devátý ročník „Slawex skate contestu“, na který přijeli skaters z širokého okolí, ale dojeli i kluci z Prahy nebo třeba Třince! Každým rokem potrápí tamní partičku pořadatelů ne příliš pozitivní předpověď počasí, ale letos mohli zůstat klidní. Celý týden nebyla nouze o slunečné počasí a sobota byla ve znamení naprosto azurové oblohy. Tak se pojďme podívat, jak to vlastně celé dopadlo!

Vydáno: 21.07.2023 Skateboarding Závody Zobrazit příspěvek

Kam vyrazit o víkendu za skejtem?

Kam vyrazit o víkendu za skejtem?

Na sobotu 17. června se nám znovu sešlo hned několik skejtových akcí, kam můžete vyrazit. Ty se budou konat v Chebu, Jenči, Třinci a v Brně, kde si můžete dojít dát filming session k Lužánkám už dneska.

Vydáno: 16.06.2023 Skateboarding Závody Zobrazit příspěvek

Kam vyrazit v sobotu 3. června

Kam vyrazit v sobotu 3. června

Na první červnovou sobotu se sešlo hned několik skate eventů, na které se můžete těšit. Na své si přijdou lidi hlavně na Moravě, protože se akce konají v Zábřehu na Moravě, Dolním Žlebu u Šternberku, ale i v Praze nebo Hradci Králové si přijdete na svý.

Vydáno: 01.06.2023 Skateboarding Závody Zobrazit příspěvek

Rayssa Leal a Kelvin Hoefler vyhráli 1. zastávku SLS v Chicagu

Rayssa Leal a Kelvin Hoefler vyhráli 1. zastávku SLS v Chicagu

První letošní zastávka Street League je za námi. V Chicagu se odjela premiéra nového formátu závodu, který nejvíc sedl Raysse Leal a Kelvinu Hoeflerovi. Níže najdete kratší report, výsledky a hlavně záznam závodu.

Vydáno: 30.04.2023 Skateboarding Závody Zobrazit příspěvek

Gustavo Ribeiro a Rayssa Leal ovládli letošní SLS Super Crown v Riu De Janeiro

Gustavo Ribeiro a Rayssa Leal ovládli letošní SLS Super Crown v Riu De Janeiro

Letošní Street League Skateboarding tour jde tento víkend do velkého finále. V Brazílii, ve městě Rio De Janeiro, se totiž odjede Super Crown finále, ze které vzejde vítěz celé tour.  Zastávka v Riu není žádnou novinkou a tamní hala vždycky praská ve švech. Na velké finále se musel připravit taky…

Vydáno: 06.11.2022 Skateboarding Závody Zobrazit příspěvek

Kam vyrazit o víkendu?

Kam vyrazit o víkendu?

První červnový víkend už pomalu klepe na dveře a s ním se pojí taky hned několik skate akcí, kam můžete vyrazit. A to ať už jste z Ostravy, Prahy nebo Hradce Králové. ČSP Junior 2022 - Ostrava V Ostravě odstartovala minulý víkend série ČSP a už tuhle sobotu (4. června) v porubským skateparku…

Vydáno: 02.06.2022 Skateboarding Závody Zobrazit příspěvek

Refresh Contest 15 láká už tuhle sobotu

Refresh Contest 15 láká už tuhle sobotu

  15 let je na takhle malej závod slušná porce! Doražte podpořit lokální scénu, užít si pohodu u vody a nechat ze sebe servat kůži ve štětským dirty skateparku!!!  Celej den se ponese klasicky v duchu skatateboardingu. Spousta dobrýho jídla a pití v režii Carabaru a samozřejmě spousta muziky. Závod…

Vydáno: 27.04.2022 Závody Zobrazit příspěvek

Day 4 Skate vol. 15

Day 4 Skate vol. 15

  Sobota 3/12/2022   Door open 14:30 Start 15:30   > > >   F a c e b o o k   E v e n t  < < <     GOS / BEDNA / RAIL / MINIRAMP   •startovné 150,- [v ceně jídlo] •ceny pro vítěze [věci & cash]   Kategorie:- do 15 let- nad 15 let- holky   Muzika:Kayman California (punk ska reggae rocksteady rap)  …

Vydáno: 01.01.2022 Závody Zobrazit příspěvek

2021 Skaterock.cz. Publikování nebo další šírení Skaterock.cz je bez písemného souhlasu Skaterock.cz zakázáno.