Kam vyrazit o víkendu za skejtem?

Vydáno: 16.06.2023

Na sobotu 17. června se nám znovu sešlo hned několik skejtových akcí, kam můžete vyrazit. Ty se budou konat v Chebu, Jenči, Třinci a v Brně, kde si můžete dojít dát filming session k Lužánkám už dneska.

Sobotní akce

Blackcomb.cz Skate contest // Třinec

První z adres, kam v sobotu vyrazit za zábavou, je Třinec a akce Blackcomb Skate Contest. Tyhle lokálky se po nějaké době znovu vracejí a určitě se máte na co těšit. Na programu je samozřejmě klasický contest, ale zároveň i ollie contest, death race nebo best trick contest. Kromě toho se můžete těšit i na muziku, bude se grilovat, pití taky bude a navíc si můžete koupit tombolu.

Více info najdete zde nebo na FB události akce

Aktuální info sledujte na FB události akce

Skatepark Jeneč - Open Session // Jeneč

Další akce se koná v sobotu v obci Jeneč kousek za Prahou. Tam totiž před pár dny dokončili práci kluci z Bonidee Skateparks a postavili hodně pěkný park, za jehož návrhem stojí U/U Studio a  který si nyní zaslouží pořádnou otevíračku. Na programu bude jak exhibice, tak i menší contest a zároveň bude na místě  i nějaké to občerstvení, hudba a hlavně good vibes!

Skatepark Jeneč - Open Session

Spotstore Lužánecká session // Brno

Ani letošní rok se Brno neobejde bez dalšího ročníku festivalu Lužánecká Open, v rámci kterého dojde znovu na dvoudenní skateboarding. Na uzavřenou ulici u Lužánek se už v pátek 16. 6. znovu navezou překážky a akce může začít. V pátek můžete dorazit na best tricky a filming/photo session a v sobotu je potom na programu i hlavní contest pro Young guns, holky a samozřejme i kluky nad patnáct let.

Aktuální info sledujte na FB události akce

Aktuální info sledujte na FB události akce

SKATEBOARDING IN TOWN vol. I // Cheb

Poslední víkendovou akcí jsou potom závody v super skate plaze, která vyrostla v loňském roce v Chebu. V tomhle hodně povedeném parku z dílny U/U Studio a Bonidee skateparks se můžete v sobotu 17. června těšit na den plný skateboardingu. Celou akci odstartují závody pro děti do 15 let (začátek v 10 hodin), bude následovat exhibice a trénink na závod pro dospělé, který se pojede od 14 do 17 hodin. Poté dojde i na best trick contest, po kterém se můžete těšit na koncerty a DJ sety. A ve hře bude prize money  25 000 Kč! 

Aktuální info sledujte na FB události akce

Aktuální info sledujte na FB události akce