Black Flag v čele s Mikem Vallely na letošním Mighty Sounds

Vydáno: 04.01.2023

 

17. ročník festivalu Mighty Sounds, který proběhne 23.-25. června 2023 na letišti Aeroklubu Tábor, bude opět štědrý i pro skejtovou komunitu. Mezi nově potvrzenými jmény do programu se objevila kapela Black Flag, naprostá legenda žánru hardcore.

Za mikrofonem v téhle formaci nestojí nikdo menší, než skate ikona Mike Vallely.

Black Flag zná skoro každý, kdo někdy slyšel tvrdší kytary, a není se co divit. Kapela má za sebou hodně, mnozí si budou formaci pamatovat v sestavě s Henry Rollinsem. Každopáně je to must see pro všechny milovníky punkrocku, tím spíše, že kapela v České republice vystoupí poprvé.

Mezi další taháky Mighty Sounds letos určitě patří i Dog Eat Dog, crossoveroví pionýři, kteří jako jedni z prvních zkombinovali tvrdý rock s hip-hopem. Jejich frontman John Connor je skateboardistou tělem i duší.

 

17. ročník Mighty Sounds tedy zatím vypadá velmi slibně, mrkněte i na další potvrzená jména, mezi kterými nechybí třeba skupina Rancid. U-rampa a skate zóna je i pro letošek v řešení, jakmile budou nové zprávy, dáme vědět. Vstupenky na festival je možné koupit na www.mightysounds.cz.

 

 

*MIGHTY SOUNDS vol. 17*

23. – 25. června 2023

Tábor, letiště Aeroklubu Tábor

To nejlepší z punku, punkrocku, rock‘n’rollu, reggae, hc, ska a rockabilly

http://www.mightysounds.cz/

https://www.facebook.com/mightysounds

https://twitter.com/MightySounds

https://youtu.be/4aiLCjfV7hQ