Blackcomb Game of Skate X Rage Against The Machine Guerillla tribute

Vydáno: 03.01.2021
Siemanko všem z východu. Rock Café Jablunkov opět poskytl svůj "obývák", aby se mohla uskutečnit další East crew Game of Skate na tomto legendárním místě a to v sobotu 20.11.2021.
 
Může jít o obrázek one or more people a text that says 'EAST GAME OF SKATE 20/11 ROCK CAFE SOUTHOCK RAGE AGAINST THE MACHINE GUENRILLA TRIBUTE BAND JABLUNKOH'
Po kliknutí na plagoš budeš přesměrován na FB událost
 
Jak všichni víte, snažíme se pro Vás všechny příchozí vždy něčím "nabombit" program a aktuálně se můžete těšit po vyhlášení výsledků Game of Skate na live koncert kapely Rage Against The Machine Guerilla Tribute Band, která posune Rokáč ještě blíže k Lomňance, to si pište. Níže komplet info o téhle kapele a my zde nahazujeme ještě něco málo k samotné Game of Skate a programu na daný den celkově.
 
Game of Skate se pojede klasicky jak je na východě zvykem a to zadarmo, startovné nula a již teď víme, že prize money bude díky Blackcomb.cz 5.000,- a spousta dalších cen od sponzorů akce.
Pokud se nasbírá dostatečná parta, tak se pojede opět na kategorie do 18 let a nad 18 let. Vyhlášení výsledků cca. kolem 20:00. Následovat bude live kapela RATM Guerilla Tribute Band, DJ ? a kolem půlnoci tombola s velkým T !
 
Kompletní info z první ruky budeme nahazovat na aktuální událost anebo sledujte @east_crew_ na IG. Těšíme se na Vaší účast, ať už jezdců, tak všech příchozích a věříme, že se opět společně pobavíme, jak je tomu v Jablunkově zvykem, takže divoce a dlouze. Mějte se nejlépe a v sobotu 20.11.2021 see ya.